-20%
Vasco Mini 2

Vasco Mini 2

Prata över 50 språk utan begränsningar!

  • obegränsat och gratis internet för översättningar i 150 länder, för alltid!
  • talöversättning på över 50 språk
  • praktisk form, enkel användning
  • perfekt uttal
Leverans 0 kr

Leverans 0 kr

Säker betalning

Säker betalning

14-dagars retur

14-dagars retur

Pris: 3241 kr

Du sparar: 648 kr

Nytt pris

2593 kr

Läs mer om Vasco Mini 2 - den senaste talöversättaren med vilken du kommer att prata 50 språk flytande. Du kan använda det helt gratis var som helst i över 150 länder tack vare det inbyggda internationella SIM-kortet. Det finns inga dolda kostnader och Internet är gratis för alltid. Helt unikt erbjudande på marknaden!

Världens bästa elektroniska översättare

Glöm de gamla ordböckerna. Tack vare Vasco Mini 2 får du nya vänner över hela världen. Du behöver inte prata ett enda främmande språk. Mini 2 översätter snabbt och felfritt. Välj det språket du vill prata och njut av konversationen! Allt detta tack vare en liten enhet som ryms i fickan!

Mini 2 play

Lägg undan ordboken och starta en riktig konversation

Föreställ dig att du är utomlands och måste fråga om vägbeskrivning. Eller har du kanske en affärspartner i Kina och kan inte kommunicera med dem? Vi känner igen det. Den obekväma tystnaden och gester för att komma överens.

Vascos elektroniska översättare är skapade för att undvika sådana situationer. Med Vasco kommer du att hitta rätt och komma överens om villkoren för kontraktet. Allt detta, samtidigt som du pratar ditt eget språk!

Mini 2 sköter resten åt dig.

vasco mini2

Hur fungerar det?

Välj helt enkelt ditt språk, samt det språket du önskar översätta till, tryck på knappen och säg det du vill säga. Vasco Mini 2 känner igen talet direkt, översätter och läser det högt med en modersmålstalares uttal.

Extremt enkel användning - fungerar omedelbart!

Känner du dig inte bekväm med teknologin? Lägg rädslan åt sidan och plocka upp Vasco Mini 2. Dess intuitiva meny och stora knappar gör att användning av enheten är extremt enkel. Det är inte allt! Ta ut översättaren ur kartongen och starta en konversation direkt. Utan någon som helst konfiguration och utan att behöva köpa ett SIM-kort!

icon1
Precis mikrofon med brusreducering
icon2
Gratis internet för översättningar i över 150 länder
icon3
Modersmålstalare-likt uttal
icon4
Kraftfullt batteri, upp till 160 timmar
icon5
Intuitivt och enkelt gränssnitt
icon6
2” pekskärm
icon7
Hållbart hölje
icon8
5 översättningsmotorer
icon9
Högtalare: 84 dB hörbar i alla miljöer
icon10
Bekväma knappar

Högst rankade

Lita på experterna. Det finns ingen bättre talöversättare än Vasco Mini 2. Det finns inga mer exakta översättningar som fungerar så pass snabbt. Och ingen annan enhet ger dig möjlighet att använda den gratis och utan begränsningar. Mini 2 var återigen högst rankad bland de bästa elektroniska översättarna!

Se själv varför vi rankas högst - Vasco översättare vs. andra översättningsenheter

Du kan snubbla över andra översättare på marknaden, men låt dig inte luras. Alla kräver internetuppkoppling för att översätta exakt vad du vill säga. ENDAST med Vasco Mini 2 kan du göra det UTAN EXTRA KOSTNAD i över 150 LÄNDER.

Ytterligare, Vasco Mini 2 är DEN ENDA översättaren i världen som anluter sig till 5 olika översättningsmotorer och väljer den bästa beroende på vilket språkpar du valt, använder sina egna servrar på 5 kontinenter för att leverera omedelbar översättning samt erbjuder kundervice på ditt modersmål och i ditt land.

Gratis och livstid uppdateringar

Vasco Mini 2-programvaran förbättras ständigt, och tack vare detta blir översättningarna ännu bättre. Som en present från oss får du helt kostnadsfria systemuppdateringar, som du kan ladda ner och installera med bara en knapp!

Gratis uppdateringar ... Update

Vasco Mini 2 hanterar över 50 språk

Den känner igen tal, översätter och uttalar översättningen högt även i bullriga miljöer.

Se listan över språk och funktioner som stöds av Vasco Mini 2:

[langs_list]

Specifikation

Mini 2 Dimensioner
Skärm 2”, TFT 240*320
Processor MT6735
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Batteri Lithium-ionium 1200mAh
Hörlursingång Mini Jack (3.5 mm)
USB-ingång Micro USB
Dimensioner 1.73 x 4.44 x 0.47 in (42 x 113 x 12 mm)
Vikt 0.15 lb (70 g)
Garanti 24 months
Bruksanvisning [manual]

Paris, Tokyo, New York - det spelar ingen roll!

Du kan använda Vasco Mini 2 Translator var som helst och utan begränsningar. Allt tack vare det inbyggda SIM-kortet - inget kontrakt, inga kostnader, inga begränsningar! Kortet tillåter enheten att ansluta till våra servrar, som finns på alla kontinenter och stödjer upp till 5 översättningsmotorer! Det är därför översättningarna är så exakta och Vasco fungerar så pass snabbt och effektivt runt om i världen!

Det spelar ingen roll om du är i USA eller Japan. Vasco Mini 2 låter dig prata fritt både i butiken, på gatan och vid bordet.

[map_mini]

I paketet ingår

  • Vasco Mini 2
  • Ett internationellt SIM-kort med gratis internet för översättningar, för alltid
  • laddare
  • USB-kabel
  • Bruksanvisning på svenska

Berätta vad du tycker om den här produkten

star_border star_border star_border star_border star_border