Media om oss

Forbes

Magasinet beskrev Mini2 som en "eftertänksamt tillverkad produkt, som levereras med ett inbyggt internationellt SIM-kort så att den fungerar trådlöst (utan behov av WiFi) i 150 länder. Den har en färgskärm som är ganska lätt att navigera"

Tech Princess

Vasco Translator Mini 2 vann GSMA Global Mobile Award 2020 (GLOMO-priset) i kategorin "Bäst ansluten konsumentenhet".

Entertainment Focus

Mini 2 görs ännu bättre av det faktum att den levereras med sitt eget SIM-kort förinstallerat, så det finns inget behov av att ansluta den till en mobiltelefon eller WiFi för att kunna använda den.

Business People

Små och stora lösningar för att underlätta vår relation till teknik. Innovation är verkligen inom räckhåll

Good Morning San Diego

Detta är en fantastisk enhet för alla! Good Morning San Diego presenterade Vasco Mini 2 som den bästa konsumentenheten som upptäcktes på CES-mässan i Las Vegas!

GQ Italia

Julen 2019, de bästa tekniska prylarna för dig som reser mycket. Vasco Mini 2 valdes ut som en av de bästa tekniska prylarna till jul!

Vanity Fair Italia

"De bästa julklappsidéerna för att förvåna alla med teknologiska prylar" Den italienska utgåvan av Vanity Fair har valt Vascos översättare som det bästa valet för en julklapp.

My Company Polska

"Deras enheter används av Scotland Yard samt polska sjukhus och fängelsetjänst. De erbjuder över 50 språk som möjliggör kommunikation med 95 procent av världen. Elektroniska översättare från Krakow-företaget Vasco erövrar världen!"

Polska The Times

"För att säkerställa konstant åtkomst till internet för sina enheter, vilket är nödvändigt för översättningar, samarbetar det polska företaget med 700 telekommunikationsoperatörer runt om i världen..."

Rzeczpospolita

"Företaget som förvaltas av Maciej Góralski växer till en jätte på elektroniska översättarmarknaden. Dess enheter används inte bara av turister, utan också av civila, räddnings- och uniformerade tjänster."

Gazeta Wyborcza

"De små elektroniska röstöversättarna, samt ordböckerna för mobila enheter, görs för att göra livet lättare för alla som åker utomlands, särskilt turister och företagare som reser världen runt."