Om oss

Vasco Electronics - Avancerad teknik för alla

Vårt företags internationella karaktär betonas av det faktum att vi till och med pratar med varandra på många olika språk. Språk är vårt fackområde som vi har arbetat med under många år. Vi driver och anställer människor runt om i världen, i Europa, USA, Kina och Sydostasien. Vi trivs i en mångkulturell miljö och vi är glada att utvecklas.

Redan från början läggs vikten på produktion och förbättring av talomvandlare och elektroniska ordböcker. Vårt kvalificerade expertteam har utvecklat en innovativ översättare Vasco Translator, som låter dig kommunicera på över 50 språk. Det var dock bara början på vara prestationer.

Vi har skapat ett team av specialister som har utvecklat de mest moderna och lätta att använda, multifunktionella enheter som är perfekta som både enkla kommunikatorer och omfattande mobila enheter för resenärer.

Vasco är inte bara elektroniska översättare. Det är även programmerare med specialiseringar inom breda områden. Därför grundades Vasco Technologies, som tillhandahåller tjänster inom IT-industrin.

vem är vi

Vårt uppdrag

Vi hjälper människor att kommunicera med varandra.

Tack vare våra elektroniska översättare kan du kommunicera på över 50 språk, som används av nästan 90% av människor runt om i världen. Det spelar ingen roll om du är på en affärs- eller nöjesresa. Vår uppgift är att hjälpa dig att övervinna alla språkbarriärer.

Vara produkter är intuitiva och lätta att använda. Du behöver inte vara orolig över att inte kunna använda enheten. Det räcker att du tar ut den ur lådan, och börjar kommunicera med andra direkt!

Vi bryr oss om våra kunder

Vi tar våra kunders åsikter väldigt seriöst. Vi lyssnar på deras historier och försöker förstå deras behov. Så skapade vi Vasco Translator och vi utvecklar det med varje dag som går.

Vi erbjuder våra kunder runt om i världen stöd i över 10 språk. Allt du behöver göra är att berätta vad du behöver och vi kommer att anpassa våra produkter efter dina behov.

Vi står till ditt förfogande. Vi hjälper dig med att välja den rätta produkten för dig och besvarar alla frågor. Allt du behöver göra är att ringa oss eller skicka ett mail.

Vasco Electronics i världen

Vi arbetar och har logistikcentrum på flera ställen runt om i världen. Vi har också försäljningskontor i USA, Polen, Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien, Tjeckien, Slovakien, Ungern och Kina. Vi arbetar med partners i Nederländerna, Indien, Indonesien och Malaysia.

Våra produkter finns i de största europeiska länderna, USA, Kanada och länderna i Sydostasien. Du kan köpa dem både i våra dedikerade nätbutiker och på populära försäljningsplattformar.

Vår senaste produkt - översättare Vasco Mini 2 - har blixtsnabbt erövrat marknader runt om i världen!

Karta

Vi utvecklas i snabb takt. Vill du samarbeta med oss, men kan inte hitta vår representant i ditt land? Kontakta oss!

Våra produkter

Vårt erbjudande omfattar nu 2 produktlinjer:

Vasco Mini

Vasco Mini

en noggrann, praktisk, innovativ talomvandlare

Vasco Translator

Vasco Translator

bekväm, 4-, 5- och 7-tums översättningsenheter

shop and office translator

Vasco Shop & Office Translator

Elektronisk översättare för butiker

kontor och offentliga myndigheter samt institutioner

Vi arbetar också med andra projekt, inklusive:

Vasco City Guide

en mobilguide över din stad utformad för hotell

Horse Manago

en omfattande nätverksplattform avsedd för älskare av ridning och ägare av ridcenter.

Våra produkter används av tusentals människor runt om i världen. Vi tillhandahåller också elektroniska översättare till skolor, sjukhus, polisstationer, tull- och fängelsetjänster samt butiker - överallt där man kommunicerar på främmande språk.

sjukhus

Sjukhus

polisstationer

Polisstationer

skolor

Skolor

Vasco Electronics
  • Om du behöver en produkt som vi ännu inte har utvecklat - kontakta oss!
  • Vi hjälper dig mer än gärna med att tillhandahålla det du letar efter! just do it!
  • Du kan kontakta oss i alla frågor!
  • Vill du prova en av våra produkter? Köp och testa! Om du inte gillar enheten - returnera den och du kommer få pengarna tillbaka.
  • Vill du joina vårt team? Skicka in ansökan på vår hemsida.
  • Tack för ditt intresse!