Om oss

Vasco Electronics - avancerad teknik för alla

Vårt företags internationella karaktär betonas av det faktum att vi till och med pratar med varandra på många olika språk. Språk är vårt fackområde som vi har arbetat med under många år. Vi driver och anställer människor runt om i världen, i Europa, USA, Kina och Sydostasien. Vi trivs i en mångkulturell miljö och vi är glada att utvecklas.

Redan från början har vikten lagts på produktion och förbättring av talöversättare och elektroniska ordböcker. Vårt kvalificerade expertteam har utvecklat en innovativ översättare Vasco Translator, som låter dig kommunicera på dryg 50 språk. Det var dock bara början på vara prestationer.

Vi har skapat ett team av specialister som har utvecklat de mest moderna, användarvänliga och multifunktionella enheter som passar perfekt både som enkla kommunikatorer och omfattande mobila enheter för resenärer.

Vasco är inte bara elektroniska översättare. Det är även programmerare med specialiseringar inom breda områden. Därför grundades Vasco Technologies, som tillhandahåller tjänster inom IT-industrin.

vem är vi

Vår början

Vasco Electronics grundades av Maciej Góralski, nuvarande ägare och VD för företaget. Som utbildad sjukvårdare, visste Maciej från sitt dagliga arbete att det att kunna förstå någon kan innebära skillnaden mellan liv och död. Hans önskan att förstå och hjälpa patienter fick honom att leta efter lösningar som effektivt möjliggör kommunikationen mellan människor som talar olika språk, och det var på så sätt han blev intresserad av idén med elektroniska översättare. Fascinerad av möjligheterna, men missnöjd med marknadens erbjudande, samlade han rätt personer för att utveckla bättre översättningsapparater och startade Vasco Electronics från grunden. Idag är Vasco-översättare allmänt erkända som de bästa översättningsenheterna på marknaden, och de används av individer, företag och yrkesmän över hela världen – och såklart även av sjukvårdare.

Vårt uppdrag

Vi hjälper människor att kommunicera med varandra.

Tack vare våra elektroniska översättare kan du kommunicera på dryg 50 språk, som talas av nästan 90% av människor runt om i världen. Det spelar ingen roll om du är på en affärs- eller nöjesresa. Vår uppgift är att hjälpa dig att övervinna alla språkbarriärer.

Vara produkter är intuitiva och lättskötta. Du behöver inte vara orolig över att inte kunna använda enheten. Det räcker att du tar ut den ur lådan, och så kan du kommunicera med andra direkt!

Vi bryr oss om våra kunder

Vi tar våra kunders åsikter väldigt seriöst. Vi lyssnar på deras historier och försöker förstå deras behov. Just på så sätt skapade vi Vasco Translator och vi utvecklar den med varje dag som går.

Vi erbjuder våra kunder runt om i världen stöd i dryg 10 språk. Allt du behöver göra är att berätta vad du behöver och vi kommer att anpassa våra produkter efter dina behov, i möjligaste mån.

Vi står till ditt förfogande. Vi hjälper dig med att välja den rätta produkten för dig och besvarar alla frågor. Allt du behöver göra är att ringa oss eller skicka ett mail.

Vasco Electronics i världen

Vi arbetar och har logistikcentrum på flera ställen runt om i världen. Vi har också försäljningskontor i USA, Polen, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien, Tjeckien, Slovakien, Ungern och Kina. Vi arbetar med partners i Nederländerna, Indien, Indonesien och Malaysia.

Våra produkter finns i de största europeiska länderna, USA, Kanada och länderna i Sydostasien. Du kan köpa dem både i våra dedikerade nätbutiker och på populära försäljningsplattformar.

Karta

Vi utvecklas i snabb takt. Vill du samarbeta med oss, men kan inte hitta vår representant i ditt land? Kontakta oss!

Våra produkter

Vårt erbjudande omfattar nu tre produktlinjer:

Vasco M3

Vasco Translator M3

en noggrann, praktisk, innovativ talomvandlare

Vasco Translator

Vasco Translator

bekväm, 4-, 5- och 7-tums översättningsenheter

shop and office translator

Vasco Shop & Office Translator

Elektronisk översättare för butiker

kontor och offentliga myndigheter samt institutioner

Vi arbetar också med andra projekt, inklusive:

Vasco City Guide

en mobilguide över din stad utformad för hotell

Horse Manago

en omfattande nätverksplattform avsedd för älskare av ridning och ägare av ridcenter.

Våra produkter används av tusentals människor runt om i världen. Vi tillhandahåller också elektroniska översättare till skolor, sjukhus, polisstationer, tull- och fängelsetjänster samt butiker - överallt där man kommunicerar på främmande språk.

sjukhus

Sjukhus

polisstationer

Polisstationer

skolor

Skolor

Vasco Electronics
  • Om du behöver en produkt som vi ännu inte har utvecklat - kontakta oss!
  • Vi hjälper dig mer än gärna med att tillhandahålla det du letar efter! just do it!
  • Du kan kontakta oss i alla frågor!
  • Vill du prova en av våra produkter? Köp och testa! Om du inte gillar enheten - returnera den och du kommer få pengarna tillbaka.
  • Vill du joina vårt team? Skicka in ansökan på vår hemsida.
  • Tack för ditt intresse!