Vasco Mini 2

Kommunicera på 50 språk utan begränsningar

 • röstöversättning på 50+ språk
 • gratis Internet för översättningar i 150 länder
 • 96% översättnings-pricksäkerhet
 • perfekt uttal
 • SIM-kort inkluderat
 • ficköversättare

Arkiverad produkt

Det här erbjudandet är arkiverat.

Se våra andra produkter:

Ta en titt på den senaste toppmoderna översättningsapparaten! Vasco Mini 2 Translator är här för att hjälpa dig kommunicera runt om i världen med hjälp av över 50 språk - och det spelar ingen roll att du inte talar något av dem. Använd Vasco Mini 2 för att skapa nya vänskaper var som helst, när som helst.

Gratis Internet i 150+ länder

Alla omedelbara översättningsapparater kräver en fungerande internetuppkoppling. Vasco Mini 2 har ett inbyggt internationellt SIM-kort som tillåter fri och obegränsad användning av internet för översättning i över 150 länder. Det finns inga kostnader månadsvis, inga förnyelseavgifter, inga gränser, det är helt gratis - hela livet, till skillnad mot alla andra alternativ som finns på marknaden.

IGratis internet

Hur går det till?

Vasco Mini 2 är lätt att använda - den är redo att användas direkt ur kartongen. Välj bara språk samt vilket språk du vill tala, tryck på knappen och säg vad du vill säga.

Den omedelbara översättningsapparaten Vasco Mini 2 identifierar, översätter och läser upp det du precis sagt exakt som en inhemsk talare.

Mini 2 play

Banbrytande teknologi

Glöm allt vad tunga pocketböcker, parlörer och ordböcker heter - revolutionen är här. Vasco Mini 2 hör vad du säger, översätter det till valt språk och uttalar översättningen högt - vilket ger dig tid att koncentrera dig på vad du verkligen vill få fram.

Vasco Mini 2 har hyllats som en av världens bästa översättningsapparater på grund av dess 96-procentiga exakthet, omedelbara översättningar, enkla gränssnitt och dess praktiska storlek - den får plats i alla fickor! Dessutom gör den enkla användningen att du kan använda Vasco Mini 2 direkt ur kartongen! Slå bara på den och kommunicera på mer än 50 språk!

Alla dessa funktioner hjälpte oss att vinna utmärkelsen GSMA:s Global Mobile Award 2020 (GLOMO) i kategorin “Best Connected Consumer Device”. Juryn beskriver Vasco Mini 2 som "en smart och specifik produkt som förstår sin nischmarknad - detta företag har hållit det enkelt och fokuserat på god funktionalitet, vilket tyder på bra arbetsprinciper". Vasco Mini 2 är också vinnaren i en recension av elektroniska översättningsapparater som bästa översättare apparat 2019!

glomo-award

Skaffa dig nya vänner över hela världen

Föreställ dig att du är utomlands och behöver fråga om vägbeskrivning… eller kanske är du där för att prata affärer. Vi har alla upplevt det någon gång… den pinsamma tystnaden när man inte förstår vad någon säger och de klumpiga gesterna för att göra sig förstådd. Oroa dig inte. Det är bara att använda dig av Vasco Mini 2 - vår omedelbara översättningsapparat. Den river ner alla språkbarriärer, oavsett om du talar till en fransk kock eller en kinesisk affärsman. Med Vasco Mini 2 flyter konversationen på smidigt och livet leker!

vasco mini2

Den är väldigt enkel att använda - redo att brukas direkt från kartongen

Är du rädd för teknologi? Vår ficköversättare Vasco Mini 2 är så enkel och intuitiv som det bara går. De två fysiska knapparna gör den enkel att använda och det finns inget behov av konfiguration. Ta ut den ur kartongen och börja tala mer än 50 språk direkt.

Din personliga lärare i främmande språk

"Om du talar med en man på ett språk han förstår, går det till hans huvud. Om du pratar med honom på hans eget språk, så går det till hans hjärta." - Nelson Mandela.

Använd Vasco Mini 2 om du vill praktisera dina språkkunskaper och komma nära inpå lokalbefolkningens hjärtan. Översätt och upprepa ord, fraser och fullständiga meningar på ett naturlig sätt. Lyssna på Vascos perfekta uttal för att få till den perfekta dialekten. Vasco Translator Mini 2 är till stor hjälp när det gäller att lära dig något av de språk som stöds.

icon1
Bra mikrofon, bullerreducering
icon2
Gratis och obegränsad tillgång till Internet i 150 länder
icon3
Uttal som liknar en inhemsk talare
icon4
Kraftfullt batteri, upp till 160 timmar
icon5
Intuitivt och enkelt gränssnitt
icon6
2” pekskärm
icon7
Starkt hölje
icon8
10 översättningsmotorer
icon9
Högtalare: 84 dB ljudnivå i alla miljöer
icon10
Bekväma knappar

Se efter själv varför vi får topprecensioner

Det kan hända att du snubblar över andra översättingsapparater på marknaden, men köp inte grisen i säcken. Alla dessa kräver Internet, ENDAST Vasco Mini 2 kan översätta åt dig UTAN YTTERLIGARE KOSTNADER i över 150 LÄNDER utan WiFi-anslutning.

 • Vasco Translators Vs. annan översättningsutrustning
 • Gratis Internet OBEGRÄNSAT LIVET UT
 • 10 olika översättningsmotorer
 • Data som lagras på vår egen server i Tyskland, krypterat och skyddat
 • Utformad och utvecklad i EU
 • Skickas från EU
 • Meny översatt till svenska och ytterligare 20+ språk
 • Lokal support på ditt språk, alltid redo att hjälpa till

Gratis uppdateringar

Vasco Mini 2 utvecklas och förbättras ständigt. Vårt team arbetar för att ge dig alla tänkbara möjligheter genom ett enda klick på en knapp. Ladda enkelt ner de senaste uppdateringarna direkt till din enhet.

Gratis uppdateringar ... Update

Vasco Mini 2 stödjer fler än 50 språk

Se alla språk du kan tala med Vasco Mini 2:

[langs_list]

Specifikation

Mini 2 Dimensioner
Skärm TFT 240x320 pxls, 2.0 tums pekskärm
Processor MT6735
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Batteri Lithium-ionium 1200 mAh
Hörlurar input Mini Jack (3.5 mm)
USB- Micro USB
Dimensioner 42 x 113 x 12 mm
Vikt 70 g
Garanti 24 månader
Användarmanual [manual]

New York, Tokyo, Barcelona – Vasco Mini 2 fungerar överallt

Kostnader? Glöm dem. Vasco Mini 2 tar inga avgifter eller extra kostnader. Använd din översättare apparat utan att behöva oroa dig för kontrakt, höga kostnader eller roaming-kostnader. Det fungerar utan begränsningar i över 150 länder. Kolla på kartan för att lära dig mer.

[map_aeris]

Inkluderat

 • Vasco Mini 2
 • internationellt SIM-kort
 • skyddande skal - som en kostnadsfri gåva!
 • laddare
 • USB-kabel
 • användarmanual på svenska, engelska och 20+ andra språk