-20%
Vasco Translator Premium 5"

Vasco Translator Premium 5"

Banbrytande Röstöversättare

  • röstöversättning på 50+ språk
  • 96% översättningsexakthet
  • användarvänlig
  • perfekt uttal
  • bildöversättare
Leverans 0 kr

Leverans 0 kr

Säker betalning

Säker betalning

14-dagars retur

14-dagars retur

Pris: 3241 kr

Du sparar: 648 kr

Nytt pris

2593 kr

Vasco Translator Premium 5" är en nya generationens röstöversättare som känner igen och översätter vilken mening som helst på över 50 språk. Tack vare dess perfekta uttal och snabba översättning, låter enheten dig fritt kommunicera utomlands även om du inte kan något främmande språk.

Hur fungerar den?

Vasco Translator Premium 5" är en avancerad enhet utrustad med ett banbrytande röstigenkänningssystem. Översättaren kan felfritt känna igen meningens kontext, liksom idiom och fackuttryck (affärer, medicin, teknik). Det räcker att säga eller skriva ett ord eller en mening för att få den exakta översättningen.

Vasco Translator Premium 5 play

En översättare för alla

Vasco Translator har fått bra recensioner från kunder över hela världen. Dess effektivitet samt enkel och intuitiv användning har uppskattats av räddningstjänster, arméer, polis och många institutioner i stora länder i Europa.

Användarvänlig

Vasco Translator Premium 5" är en enhet som är mycket enkel att använda. Den kräver ingen konfiguration från användarens sida. Du slår bara på den och börjar översätta.

Icon-1
4G räckvidd i över 160 länder, inget avtal krävs
Icon-2
Högtalare: 84 dB hörbar i alla miljöer
Icon-3
Modersmålstalare-likt uttal
Icon-4
Kraftfullt batteri, upp till 160 timmar
Icon-5
6 översättningsmotorer
Icon-6
5” pekskärm
Icon-7
Hållbart hölje

Konversation

Med den här funktionen kan du hålla en konversation mellan två utlänningar som talar två olika språk. Du kan gå tillbaka till de tidigare meningarna när du vill.

Bildöversättare: översätt menyer, skyltar, tidningar

Tack vare fotoöversättaren kan du snabbt översätta en restaurangmeny, en skylt, information, broschyr eller en varning. Över 40 språk stöds och du behöver inte skriva om något. Ta bara ett foto och börja förstå!

Bildöversättare

MultiTalk: Prata med många människor på många språk

MultiTalk är en helt ny funktion från Vasco Translators som möjliggör ett snabbt och flytande samtal med många människor som talar olika språk. Översättningen görs omedelbart med en noggrannhet på 96%. MultiTalk kan ansluta upp till 100 personer (även på distans). Det är en perfekt lösning för affärsmöten eller konferenser, men även för reseguider.

Multitalk

Multitalk for business

Multitalk for guides

Multitalk for workers

Uppdateringar är alltid gratis

Vasco Translator är en internationell ledare inom elektroniska översättare. Enheterna använder tekniskt avancerade översättningsmotorer. De kan översätta även långa och komplicerade meningar. Programvaran förbättras ständigt och alla uppdateringar är tillgängliga gratis.

Uppdateringar ... Uppdateringar

Tala 50+ Språk

Översättaren känner igen rösten på mer än 50 språk. Tabellen nedan visar funktionaliteten hos Vasco Translator Premium 5".

[langs_list]

Specifikation

Translator 5 Mått
Pekskärm 5”, IPS, HD LCD 1280*720
Processor MT6735P QUAD CORE 1.0GHz
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Batteri Litiumjon 2200mAh
USB Mikro-USB
Hörluraringång 3,5 mm
Mått 144.3 x 71.7 x 8.0 mm
Vikt 143 g
Bruksanvisning [manual]

Anslutning

Vasco Translator förlitar sig på en trådlös anslutning till internet för sin noggrannhet och tillförlitlighet. Översättaren samarbetar med sex olika översättningsmotorer och ansluter till vår server i Tyskland för att ge omedelbar och datasäker översättning. Till skillnad från andra elektroniska översättare som bara använder én översättningsmotor, erbjuder Vasco både supersnabba och trygga översättningar. Det inbyggda, internationella SIM-kortet får dig att känna som om enheten fungerar offline. Komforten och noggrannheten i denna lösning gör resor utomlands enklare och mer obegränsade – och gör din konversation med utlänningar trevlig och lätt.

Du kan fylla på ditt SIM-kort när som helst på vasco-sim.com.

Kartan nedan visar de länder där Vasco Translator fungerar.

[map_translator]

Inkluderat

  • Vasco Translator Premium 5”
  • USB-kabel
  • laddare
  • bruksanvisning på engelska

Produktrecension

Genomsnittligt betyg star star star star star 4.75

star star star star star 5/5
Gustav , 2020-06-15

Stor hjälp för oss som jobbar på restaurang på ett turisttätt ställe!

star star star star star 5/5
Per-Henric , 2020-02-21

Kom till hjälp på tjänsteresa till Kina och Japan. Data på SIM-kortet räckte länge och behövde inte laddas alls. Mycket bra produkt, rekommenderar.

star star star star star_border 4/5
Johanna , 2020-02-21

Denna lilla översättare var en mycket uppskattad resekompis i Israel! Fantastisk bildöversättnings funktion - fotade menyer i olika restauranger och fick en hyfsad bra översättning till svenska på alla! Små fel här och där, men det påverkar inte helheten och överallt var vi väldigt nöjda med den.

star star star star star 5/5
Christoffer , 2020-02-21

Fin och bra produkt, använde den på tjänsteresa i Asien och det gick smidigare att kommunicera med hjälp av den än det vore på svengelska. Även om man tror sig kunna engelska så talar inte alla lokala invånare det, men detta problem finns inte med Vasco översättare 5". Batteriet räcker länge.

Berätta vad du tycker om den här produkten

star_border star_border star_border star_border star_border