-20%
Vasco Translator Premium 7"

Vasco Translator Premium 7"

Röstöversättare med stor skärm

 • röst- och textöversättning på 50+ språk
 • 96% översättningsexakthet
 • perfekt uttal
 • användarvänlig
 • bildöversättare
Leverans 0 kr

Leverans 0 kr

Säker betalning

Säker betalning

14-dagars retur

14-dagars retur

Pris: 3241 kr

Du sparar: 648 kr

Nytt pris

2593 kr

Din Personliga Tolk

Vasco Translator Premium 7" är en enhet som hjälper dig att kommunicera på dryg 50 olika språk!

Med 96% noggrannhet och förmågan att översätta ett uttalande på bara få sekunder är Vasco Translator Premium 7" en av de mest exakta och snabbaste översättarna i världen. Med hjälp av sex olika översättningsmotorer kan den förstå idiom, samt tekniska termer som rör affärer, teknik och medicin. Det används av militären, polisen, tulltjänstemän, räddningstjänsten och statliga myndigheter över hela Europa.

Hur fungerar den?

Allt du behöver göra är att säga, eller skriva ett ord, eller en mening, och Vasco Translator Premium 7" kommer att översätta det till ditt valda språk. Du kan också ta ett foto för att snabbt översätta en meny, vägskylt, e-post eller tidningsartikel – Vasco skannar texten på fotot och översätter den.

Kort sagt, oavsett om du försöker översätta ett sms du skriver till någon, en konversation du har, eller en meny du läser, kan du göra det på bara några sekunder!

Vasco Translator Premium 7 play

Världens bästa översättning

Vasco Translator Premium 7" använder sex översättningsmotorer för att uppnå högsta möjliga översättningsexakthet (96%). Dessa motorer fortsätter att utvecklas — och när de gör det blir Vasco Translator Premium 7" mer och mer exakt. Du får gratis uppgraderingar för livet, så det finns ingen chans att du går miste om något!

Användarvänlig

Vasco Translator Premium 7" kräver ingen konfiguration.

Ladda. Slå på. Översätt.

Så enkelt är det. Gränssnittet är också extremt användarvänligt - välj det språk du översätter till/från och du är redo att sätta igång!

Icon-1
3G räckvidd i över 160 länder, inget avtal krävs
Icon-2
Högtalare: 84 dB hörbar i alla miljöer
Icon-3
Modersmålstalare-likt uttal
Icon-4
Kraftfullt batteri, upp till 160 timmar
Icon-5
6 översättningsmotorer
Icon-6
7” pekskärm
Icon-7
Hållbart hölje
Icon-7
Precis mikrofon med brusreducering

Konversationer ska vara lätt

För att göra konversationer enklare finns det ett speciellt konversationsläge. När du har valt målspråket klickar du helt enkelt på och håller inne flaggan för det språk du talar och börjar prata. Vad du säger kommer att visas på skärmen på ditt eget språk, liksom målspråket. Tryck på högtalaren om du vill höra översättningen uppläst högt.

Personen du pratar med gör detsamma och så växlar ni fram och tillbaka. Det kunde inte vara lättare att hålla en konversation mellan två personer som inte talar varandras språk!

I slutet av konversationen kan du bläddra upp för att läsa om hela interaktionen. Det är inte bara ett bra sätt att hjälpa dig att översätta, det är ett bra sätt att hjälpa dig att lära dig ett nytt språk!

Bildöversättare

Det finns inget mer tröttsamt än att skriva in en hel meny i en översättare! Med Vasco Translator Premium 7" är allt du behöver göra att ta ett foto och texten kommer att översättas. Enkelt. Du kan läsa en hel tidning på det här sättet!

Bildöversättare

Gratis Uppdateringar För Alltid

Översättningsmotorer och mängden tillgängliga språk fortsätter att uppdateras och med Vasco Translator Premium 7" får du kostnadsfria uppdateringar för livet.

Uppdateringar ... Uppdateringar

Bli flytande på mer än 50 olika språk

Röstigenkänningsfunktionen tillåter översättningar på mer än 50 olika språk! Allt du behöver att göra är att spela in, eller skriva, det du vill översätta och välja målspråket. Den översatta texten kommer att synas på skärmen samt läsas upp högt.

De 50 tillgängliga språken möjliggör att prata med mer än 90% av världens befolkning. (Vi tycker det är ganska imponerande! Om vi får säga så själva.)

Se språktabellen för mer information om språken.

[langs_list]

Specifikation

Translator 7 Mått
Pekskärm 7", IPS, 1024 x 600
Processor MT8312 Dual core 2 x 1.3 GHz
RAM 1 GB, DDR 3
ROM 8 GB
Batteri litiumjon BP-6T (3,7 V, 7.4 Wh, 2800mAh)
USB Micro USB
Hörluraringång 3,5 mm
Mått 188 x 108 x 7 mm
Vikt 279 g
Användarmanual [manual]

Anslutning

Vasco Translator förlitar sig på en trådlös anslutning till internet för sin noggrannhet och tillförlitlighet. Översättaren samarbetar med sex olika översättningsmotorer och ansluter till vår server i Tyskland för att ge omedelbar och datasäker översättning. Till skillnad från andra elektroniska översättare som bara använder én översättningsmotor, erbjuder Vasco både supersnabba och trygga översättningar. Det inbyggda, internationella SIM-kortet får dig att känna som om enheten fungerar offline. Komforten och noggrannheten i denna lösning gör resor utomlands enklare och mer obegränsade – och gör din konversation med utlänningar trevlig och lätt.

Du kan fylla på ditt SIM-kort när som helst på vasco-sim.com.

Kartan nedan visar de länder där Vasco Translator fungerar.

[map_translator]

Ytterligare funktioner

 • enhetsomvandlare
 • valutaomvandlare
 • kamera
 • kalkylator

Inkluderat

 • Vasco Translator Premium 7”
 • USB-kabel
 • laddare
 • bruksanvisning på engelska

Produktrecension

Genomsnittligt betyg star star star star star_half 4.67

star star star star star 5/5
Fatima , 2020-06-15

Jag jobbar på ett äldreboende och tack vare denna översättare har jag lyckats kommunicera med våra boende mycket enklare än förr. Jag skriver även denna kommentar med den. Jag vill köpa en Vasco översättare för min familj då den underlättar livet i Sverige på så många olika sätt

star star star star star_border 4/5
Bitte , 2020-02-21

Det enda som inte var 100% bra var storleken - skulle gärna ha en ännu större modell! Själva översättningen var utmärkt, dock. Är man 89 år så uppskattar man större skärm och starkare högtalare. Underlättade kommunikation med sköterskor och hemtjänst.

star star star star star 5/5
Micke , 2020-02-21

Köpte en Vasco 7" som födelsedagspresent till min morfar. Han är supernöjd med den och vill nu beställa flera till sina kompisar. imponerad över översättnings kvalitén

Berätta vad du tycker om den här produkten

star_border star_border star_border star_border star_border