-20%
Vasco Translator Solid 4"
 • tal- och textöversättning på 50+ språk
 • 96% översättningsexakthet
 • vatten- och stötsäker
 • perfekt uttal
 • bildöversättare - skanna bilder för att översätta texten på dem
Leverans 0 kr

Leverans 0 kr

Säker betalning

Säker betalning

14-dagars retur

14-dagars retur

Pris: 3988 kr

Du sparar: 798 kr

Nytt pris

3190 kr

Vasco Translator Solid 4” är en damm-, vatten- och stötsäker tal- och textöversättare. Tack vare det skyddande höljet kan du använda den nästan var som helst. Perfekt för äventyrsresor, eftersom du aldrig vet när du kommer rulla runt i leran nästa gång!

Med en översättningsexakthet på 96% och förmåga att uppfatta såväl affärs-, medicin- och tekniktermer samt idiom, är Vasco Translator Solid 4” en av de bästa översättarna på marknaden. Tack vare dess exakthet och hastighet används den av akutpersonal, väpnade styrkor och ett antal statliga institutioner i hela Europa.

Det intuitiva gränssnittet gör det enkelt att använda Vasco Translator Solid 4” – och man behöver inte installera någon programvara eller ens köpa något SIM-kort (det ingår). Allt du gör är att ladda den, och sätta igång!

Hur fungerar den?

Allt du behöver göra är att säga eller skriva ett ord eller en mening, och Vasco Translator Solid 4” översätter det till det språk du valt. Du kan också ta ett foto för att snabbt översätta en meny, vägskylt, ett mail eller en tidningsartikel – Vasco skannar texten på bilden och översätter den.

Kort sagt, oavsett om du försöker översätta en text som du skriver till någon, ett samtal du har eller en meny du läser, kan du göra det på några sekunder!

solid play

Enkel att använda

Vasco Translator Solid 4” kommer med en bruksanvisning, men chansen är stor att du inte ens behöver använda den. Den är utformad för att vara så enkel att använda att du intuitivt kommer att förstå hur den ska användas så fort du sätter på den. Klicka bara på menyknappen, välj vad du vill göra och sätt igång!

Denna modell rekommenderas främst till personer som behöver en översättare när de befinner sig under extrema förhållanden. På grund av sina egenskaper, hölje och avsedda användning på byggarbetsplatser eller vildmarkseskapader, är den mindre lämplig att använda i vardagliga situationer som att prata på en restaurang, butik eller ett hotell. Behöver man kommunicera i sådana situationer, rekommenderar vi våra andra översättare: Vasco Translator M3 och Vasco Mini 2.

Icon-1
3G räckvidd i över 160 länder, inget avtal krävs
Icon-2
Högtalare: 84 dB hörbar i alla miljöer
Icon-3
Modersmålstalare-likt uttal
Icon-4
Kraftfullt batteri, upp till 160 timmar
Icon-5
6 översättningsmotorer
Icon-6
4” pekskärm
Icon-7
Hållbart, vatten- och dammtätt samt stötsäkert hölje
Icon-8
Precis mikrofon med brusreducering

Samtalsläge

För att underlätta samtal finns det ett speciellt samtalsläge. När du klickat på det språk du vill översätta till, klickar du bara på flaggan för det språk du pratar och börjar prata. Det du säger kommer att visas på skärmen på ditt eget språk samt målspråket. Tryck på högtalaren om du vill höra översättningen uppläst högt.

Personen du pratar med gör då samma sak och ni växlar fram och tillbaka. Det kan inte bli enklare att föra ett samtal mellan två personer som inte kan varandras språk!

I slutet av samtalet kan du bläddra uppåt för att läsa hela samtalet en gång till. Detta är inte bara ett bra sätt att hjälpa dig att översätta, det är även ett bra sätt att lära dig ett nytt språk!

Bildöversättare

Bildöversättaren skannar all text på bilden du tar med den inbyggda kameran och översätter sedan den till det språk du valt. Du behöver inte längre bli skräckslagen när du ser en meny på ett främmande språk eller bli frustrerad eftersom du inte förstår rubrikerna i tidningsstället! Ta bara en bild och översätt!

Bildöversättare

Uppdateringar

När vi lägger till ett nytt språk eller på annat sätt uppdaterar programvaran, får du gratis uppdateringar. Du klickar bara på "uppdatera" när du blir uppmanad till det, precis som när du uppdaterar programvaran på din mobiltelefon.

Uppdateringar ... Uppdateringar

Språk

Ta en titt i tabellen nedan för att se vilka språk som Vasco Translator Solid 4” för närvarande känner igen. Nya språk läggs till jämt, så listan fortsätter att växa!

[langs_list]

Specifikation

Translator 5 mått
Pekskärm 4", IPS multitouch 800x480 pxls
Processor Quad Core 1.3 GHz
RAM 1 GB
Kamera främre 2 Mpx, bakre: 5 Mpx
Batteri Uppladdningsbart litiumjon, 3000 mAh
USB Micro USB
Vattentäthet IP-68
Mått 135 x 75 x 20 mm
Vikt 230 g
Användarmanual [manual]

Anslutning

Anledningen till att Vasco Translator Solid 4” översätter med en exakthet på 96% beror på att den fungerar med sex olika online-översättningsmotorer. Dessa översättningsmotorer är anslutna till vår server i Tyskland för att ge omedelbar och datasäker översättning, så till skillnad från andra elektroniska översättare som bara använder én översättningsmotor, erbjuder Vasco både supersnabba och trygga översättningar.

På grund av behovet av internet, kommer Vasco Translator Solid 4” med ett inbyggt SIM-kort som fungerar i 150 olika länder. När du köper enheten kommer den med ett datapaket som låter dig översätta cirka 5 000 meningar. Därefter är det enkelt att fylla på SIM-kortet på vår webbsida.

Vi skapade ett inbyggt SIM-kort för att du skulle slippa köpa ett nytt i varje land du besöker, eller att du skulle behöva betala osannolikt höga datakostnader. De flesta andra elektroniska översättare erbjuder inte detta.

Om du har tillgång till gratis WiFi på hotellet, flygplatsen eller ett café, loggar du helt enkelt in på det. Detta gör du på samma sätt som när du använder mobilen.

Kartan nedan visar de länder där Vasco Translator Solid 4” fungerar.

[map_translator]

Ytterligare funktioner

 • enhetsomvandlare
 • valutaomvandlare
 • kamera
 • kalkylator

Ingår

 • Vasco Translator Solid 4”
 • laddare
 • USB-kabel
 • användarmanual på engelska

Produktrecension

Genomsnittligt betyg star star star star star_half 4.67

star star star star star_border 4/5
Åke H , 2020-06-15

Översätter bra, men man måste tala väldigt tydligt och högt för att den ska uppfatta exakt vad man menar, vilket är den enda nackdelen med denna modell. Annars en oerhört bra översättare

star star star star star 5/5
Göran Berg , 2020-02-21

Har en byggfirma och behövde hjälp med att kommunicera med anställda från östeuropa. Solid 4" räddade oss i många situationer, och överlevde även smuts och regn på byggplatsen. Rekommenderar varmt!

star star star star star 5/5
Michal , 2020-02-21

I am Polish but work in Sweden. I only speak a little english, and need more to work. This translator always help me and I have no problem communicating with Swedish employers or workplace friends in any languages. I feel safe when I have this device with me, and also it survive in dirty or wet conditions.

Berätta vad du tycker om den här produkten

star_border star_border star_border star_border star_border