PowerBox Laddningsset

  • hård låda
  • laddare (US)
  • 2 adaptrar (EU och UK)
  • powerbank
  • USB-kabel
  • billaddare
Skickas inom 24h

Skickas inom 24h

Säker betalning

Säker betalning

14-dagars retur

14-dagars retur

Pris

655 kr

Boxkit för resenärer som behöver ladda sina enheter på språng.

Innehåller: hård låda (18 x 24 cm), laddare (US) + 2 adaptrar (EU, UK) + powerbank med 2 USB-portar + kabel (USB-kabel för laddning Vasco översättare).

Att resa ska handla om upplevelser, inte om att oroa sig för att ladda sin utrustning. Därför designade vi PowerBox - det ultimata laddningspaketet för resenärer. Släng ner det i din handväska eller ryggsäck, bege dig ut på utflykter och oroa dig aldrig mer för att få slut på batterier igen.

PowerBoxlevereras packad med en Vasco powerbank (10,000 mAh), en laddningskabel, två adaptrar (EU och UK) och en USB-kabel för att ladda din Vasco översättare. Men det är inte den enda enheten som vår powerbank kan ladda — den samarbetar i princip med vilken smartphone eller surfplatta som helst. Egentligen kan du ladda två enheter samtidigt, eftersom den har två separata USB-portar. Bara koppla in och kör!

Powerbanken kommer också att förhindra den typ av skada dina enheter kan drabbas om du ansluter dem till en väggkontakt som inte är kompatibel med deras spänning.

PowerBox själv är tillverkad av hårt skal och mäter 18 x 24 cm. Den är perfekt för att hålla din powerbank, dina adaptrar och laddningskablar på ett och samma ställe samt för att förhindra att de skadas.